Om oss på klinikken

Photo by Prometheus Design on Pexels.com

Vigdis og Karina startet klinikk sammen på Nedre Bakklandet høsten 2022. Her har de funnet lokaler de håper du også vil bli glad i. Nå har vi også blitt enda flere behandlere på klinikken.

Karina Lund

er tidligere danser og svært opptatt av holdning, med muskel behandling og massasje ønsker hun å hjelpe sine kunder videre til en kropp som føles og fungerer best mulig.

Vigdis Blindheim

akupunktør som liker å jobbe med hele mennesket. Betrakter seg om en allmennpraktiker, det vil si at hun jobber med mange forskjellige tilstander.

Andreas Gundersen

Andreas er utdannet fysioterapeut ved OsloMet Storbyuniversitetet, og har fullført ett års turnustjeneste ved Revmatismesykehuset i Lillehammer og Rehabiliteringstjenesten i Oslo kommune. Han har jobbet innen rehabilitering i kommune og spesialisthelsetjenesten, og drevet en privat fysioterapipraksis utenfor Oslo de siste fire årene.

Nå har han flyttet til Trondheim med familien, og er klar for å ta imot pasienter hos oss fra midten av oktober 2023

Tone Markussen

Tone er utdannet spesialsykepleier og har arbeidet med mennesker som har psykiske utfordringer siden 2008. Hun har også erfaring fra sorg og krisesamtaler med mennesker som står i en akutt vanskelig livssituasjon. Tone har flere videreutdanninger innen psykisk helse, blant annet kognitiv samtaleterapi.