Yoga

Kjærring Yoga med Anita

Sertifisert yoga lærer


Når

Torsdager

Oppstart 11 januar 2024 kl 16:15 – 17:30

Oppstart 25. januar 2024 kl 17:45 – 19:00

Avsluttes etter 12 og 10 ganger


Når: torsdager

Tid: kl. 16:15 – 17:30 og

Tid: kl. 17:45 – 19:00

Sted: RenBalanse, Nedre Bakklandet 58a

Pris: 1650,- for 12 uker (prøvetime kan være mulig, ta kontakt)


TA KONTAKT MED ANITA:

tel: 406 01 972
e-mail: aaskim@online.no

Yoga er et verktøy, som kan brukes av alle – unge og gamle, menn, kvinner og barn. Yoga er mer enn bare øvelser, det er en sammensetning av det fysiske og mentale.

Det å praktisere yoga kan gi deg blant annet bedre balanse, søvnkvalitet, styrke og en smidigere kropp.
Det er en mild, men kraftfull måte å arbeide på som ikke bare styrker muskler, sener og ledd, men også de indre organer.
Med enkle justeringer eller alternative øvelser kan timen tilrettelegges for de aller fleste. Du sitter alltid med størst kunnskap om din egen kropp, så husk å sette egne grenser uansett hva du gjør.

Timene bygger på stilarten/grenen Hata yoga, som er den mest utbredte yoga formen.
Hver time har vi fokus på forskjellige områder av kroppen som f. eks. nakke, skuldre, hofter, eller andre problemområder etter ønske og behov.
Timene starter og avsluttes med en avspenning.

Det anbefales ikke å spise rett før du skal praktisere yoga – la det gå en time etter et lettere måltid.

Yogamatter og div yogautstyr finnes i lokalene, så du trenger ikke ta med eget.

Om Anita

I 2001 år fikk jeg øynene opp for yoga, og merket etter første timen at dette var noe jeg ønsket å fortsette med – som om at noe falt på plass. Fant så en artikkel i et ukeblad hvor de arrangerte yogakurs i Provence, og bestemte meg for at en slik tur er noe jeg ønsker å være med på en gang i livet. Året etter var jeg på mitt første ukes-kurs i yoga i Provence. Etter denne turen ble det nye turer hvert år bl.a . I Frankrike, Italia, Portugal, Hellas, Danmark og Kroatia, både som kursdeltaker og som instruktør. I 2014 tok jeg min yogalærer utdanning via Zenit yogasenter.
Yoga for meg er mer enn bare en hobby eller en treningsform. Det har hjulpet meg gjennom flere tøffe perioder i livet og ikke minst for ekstra energi i hverdagen.
Ut over yogaen er jeg født og oppvokst i Trondheim, har to voksne barn og to barnebarn. Er i full jobb, men når muligheten byr seg tar jeg gjerne en tur i marka eller ved sjøen. Det blir også en del reiser i inn – og utland, med og uten yogamatten.
Anita Askim