Qi Gong

Qi Gong med Clara

Sertifisert Qi Gong lærer

Qigong med clara
QiGong med Clara


Når

Onsdager

Oppstart 17. januar 2024

8 uker


Når: onsdager

Tid: kl 20 – 21

Sted: RenBalanse, Nedre Bakklandet 58a

Pris: 1500,- for 8 uker, (200,- Drop in)

Studenter 1200,-


TA KONTAKT. MED CLARA

Facebook: fb.me/QiGongmedClara
Instagram: @QiGongmedClara
e-mail: qigong@clara-johanna.com

Hjemmeside: https://clara-johanna.com

Påmelding: send Clara en mail: qigong@clara-johanna.com

Om treningen

Qi Gong i 8 uker er et kurs hvor du vil få introduksjon til hva dette er for noe flott. du har sikkert sett sakte bevegende folk i parker fra Kina som beveger seg som en katt. Dette vil du kunne få oppleve selv hos oss på RenBalanse.

Om Qi Gong

GongQi Gong er en gammel kinesisk kunst for å forbedre kroppens energi. Det inkluderer sakte bevegelser, meditasjon og kontrollert pust. Hovedmål av øvelsene er å utvikle og styrke «Qi», livets energi. Gong oversettes som arbeid, pleiende ellers øvelse, derfor kan Qi Gong oversettes som «å arbeide med eller å kultivere livets energi».Qi Gong har mange gode effekter på helse, både fysisk og psykisk.

Regelmessig trening kan løse blokkeringer av energien og hjelpe energien å flyte gjennom kroppen. Kroppens energinivå kan øke, vi får mer Qi, og føler oss mer sunn. På den mentale siden kan Qi Gong hjelpe med å avklare tankene, man føler seg sentrert, rolig og i forbindelse med verden, seg selv og med menneskene sine. På den fysiske siden kan regelmessig trening forbedre balansen, fleksibiliteten og gir mer stabilitet. Generelt føler mange seg bedre i kroppen sin

I sine klasser underviser Clara øvelser og sakte bevegelser som kan gi balanse, avslapning og stress avlastning. Hun fokuserer på tilkoblingen og få en følelse energi som strømmer gjennom kroppen vår. Hun underviser en rolig Qi Gong i den taoistiske tradisjon som passer for alle.

Om Clara

Clara er en sertifisert Qi Gong lærer fra Wien, Østerrike. Hun praktiserte Aikido fra en tidlig alder. Hun var alltid interessert i østlig filosofi og kamp sport. I 2004 ble hun introdusert til Thai Chi Chuan, et konsept basert på indre kampsport /»martial art» av Master H.D. Peiris in Bentota, Sri Lanka. Siden 2014 har Clara lært Qi Gong på Centre Qi Gong in Karlsruhe, Germany, og ble sertifisert i 2021 ettar at hun fullførte lærertreningen med 300+ timer undervisning