Vi gratulerer Sunniva Hofstad med billett til OL Paris 2024

Etter at Sunniva vant boksekampen mot svenske Love Holgersson 11. Mars 2024 er hun klar for nye høyder!

Under den første verdenskvalifiseringsturneringen i Busto Arsizio, Italia kjempes det om 49 plasser for deltagelese i OL Paris 2024 i Boksing. Over 600 kvinnlige og mannlige deltagere deltok. I klassen 75kg finner vi Sunniva Hofstad, fra Trondheim, Norge. Hun er bare 19 år og tok steget fra Junior til Senior i 2023 og da ble hun bokser på heltid. I 2022 ble hun verdensmester som junior, og da var vi veldig stolte. Nå er vi i helt ekstase, dette er stort. Hun er historisk, første kvinnlige norske boksing deltager i OL. Hele landet bør være stolte. Hun er en super flott og god jente i tillegg!


Som tidligere terapeut for Sunniva da hun var en ung bokser, før Olympiatoppen i fjor tok over, har Muskelterepaut Karina holdt et øye med med henne. Vi er veldig stolte av det hun har fått til, og vi vet det står beinharde økter med trening og mentalt fokus bak. Men hun elsker det hun gjør og derfor tror vi hun lykkes videre!

Med billetten til OL i Paris 2024, blir det virkelig spennende å følge med på denne jenta. Som en ung idrettsutøver vant hun det meste om ikke alt. Fikk nesten ikke nok motstand i Norge, så hun måtte stadig til utlandet for å bryne seg litt, men selv her vant hun om og om igjen.

Gleden i boksingen, den type trening og teknisk trening er det som jeg tror gjør at hun er så god som hun er, og ikke minst så har hun et natur talent, det er helt klart. Et godt team rundt seg er også viktig. Foreldre, familie og venner som stiller opp.

Selv har jeg jobbet med mange idrettsutøvere i mange ulike idrettsgrener. Friidrett, kampsort, roing, triathlon, dans/ballett etc. Det er særlig spennende når en får jobbe på utøvere som kjenner at kroppen fungerer bedre etter behandling. Massasje er ikke bare for å restituere kroppen etter harde treningsøkter. Massasje kan også ved bruk av Myofascia og bindevevsteknikker ha mulighet til å forbedre holdning og plassering av kroppen slik at utøverne får brukt kroppen sin mer til sitt fulle potensiale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *